Logo

ERZİNCAN

BELEDİYESİ

Erzincan Belediyesi Arka Plan Logosu
Erzincan Belediyesi Logo
ERZİNCAN BELEDİYESİ

Erzincan Belediyesinden Kardeşlik İftarı

3 Temmuz 2015
HABERİ DİNLE AI SESLENDİRME

Rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergileyen Erzincan Belediyesi, şehrimizdeki yetim ve öksüz çocukları da unutmadı.

Ramazan ayının 15. Gününün Yetim Günü olarak ilan edilmesi sebebi ile bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyona Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.

Programda masaları tek tek dolaşarak çocuklarla ilgilenen Başkan Başsoy, dünyada yaratılmış en mükemmel ve en büyük insanın bir yetim olduğunu vurgulayarak kamu kurumlarının, özellikle belediyenin yetimlerin emrinde olduğunu söyledi.

Yemek sonrasında çocuklara hediyeler takdim edildi.

HABER GALERİSİ

DİĞER HABERLER

GÜNCEL ARŞİVDEN SEÇMELER

TÜM HABERLER
GİRİŞ HABERLER
ÇAĞRI MERKEZİ
E-BEL