2024 YILI AĞUSTOS AYI MECLİS GÜNDEMİ

31 Temmuz 2024

YILI AĞUSTOS AYI MECLİS GÜNDEMİ

1- Toplu Taşıma İşletmecilerinin toplu taşıma ücretleri fiyat tarife değişikliğine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

2- Erzincan İli, Merkez İlçe, Akyazı /Aktoprak Mahallesi 102 ada 58 parsel için hazırlanmış olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

3- Erzincan İli, Merkez İlçe, Çukurkuyu Uygulama İmar Planında Teknik Altyapı alanlarının işlenmesine yönelik hazırlanmış olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

4- Erzincan İli, Merkez İlçe, Demirkent Nazım ve Uygulama İmar Planında Teknik Altyapı alanlarının işlenmesine yönelik hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

5- Erzincan İli, Merkez İlçe, Kavakyolu Uygulama İmar Planında Teknik Altyapı alanlarının işlenmesine yönelik hazırlanmış olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

6- Erzincan İli, Merkez İlçe, Ulalar Nazım ve Uygulama İmar Planında Teknik Altyapı alanlarının işlenmesine yönelik hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

7- Erzincan İli, Merkez İlçe, İzzetpaşa, Fatih, Cumhuriyet, İnönü, Halitpaşa ve Taksim Mahallelerindeki tescil harici alanlar ile Gülabibey Mahallesi 2193 ada 6 parsel için Teknik Altyapı alanlarının işlenmesine yönelik hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Komisyon Raporunun görüşülmesi.

8- Özel Kalem Müdürlüğü’nün 11.07.2024 tarih ve 72225 sayılı yazılarıyla; Erzintaş Petrol İnş. Hiz. ve Gıda San. Tic. A.Ş’ne yönetimde görev yapmak üzere atama yapılması hususunun görüşülmesi.

9- İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün 11.07.2024 tarih ve 72242 sayılı yazılarıyla; Ertur Yakıt İletişim Gıda ve Turizm Hiz. San. Tic. A.Ş’ ne, Genel kurulda görev yapmak üzere atama yapılması hususunun görüşülmesi.

10- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 29.07.2024 tarih ve E-73642 sayılı yazılarıyla; Belediye Meclisinin almış olduğu 04.06.2024 tarih ve 87 sayılı İmar plan Değişikliği onayına dair meclis kararına yapılan itirazların görüşülmesi.

11- Özel Kalem Müdürlüğü’nün 29.07.2024 tarihli yazılarıyla; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan BAYRAKTAR’a Fahri Hemşerilik Beratı verilmesi hususunun görüşülmesi.