26 Haziran 2020

2020 YILI TEMMUZ AYI MECLİS GÜNDEMİ

1- Kombine Kanal Temizleme Aracı ile parsel bacası ve kanal temizleme ücretlerinin tespiti ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

2- Belediyemiz İçme suyu aboneliği bağlantısı yapımında bağlantı ekibinin verdiği hizmet ve kullanılan malzeme bedeli ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

3- İlimiz Merkez Çukurkuyu Mahallesi 181 ada 73 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

4- İlimiz Merkez İnönü Mahallesi 1361 ada 7, 29, 30 ve 331 nolu parseller için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

5- İlimiz Merkez İnönü Mahallesi 520 ve 521 imar adaları için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

6- İlimiz Merkez tapuda Fatih (Yunusemre) Mahallesi 2103 ada 2 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

7- Belediye Meclisimizin 01.08.2016 tarih ve 156 sayılı kararında değişiklik yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması.