2019 YILI KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ

31 Ekim 2019

2019 YILI KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ

T.C.

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

 

A- YOKLAMA

B- SAYGI DURUŞU

C- İSTİKLAL MARŞI

 

2019 YILI KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ

1. 2020 Mali Yılı Gelir Tarifelerinin görüşülmesi

2. 2020 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi ve 2020 Performans Programının görüşülerek karara bağlanması.

3.Belediyemiz Aşevi Sosyal Tesisleri Salonunun günlük kiralama ücretinin görüşülerek karara bağlanması.

4. 01.10.2019 tarih ve 272 sayılı meclis kararı ile çıkarılmış olan S plakaların işletmesi ve değer tespiti hususunun görüşülerek karar bağlanması.

5. 09.11.2018 tarih ve 242 sayılı meclis kararı ile İlimiz Merkez Kurutelek 784 parsel taşınmazın 1/2‘si ayni sermaye artırımı yapılan, Belediyemiz ERZ Enerji İnş.Tur.Hay.Dan.Hiz.San. ve Tic.Ltd. Şirketinin Belediyemizden alacaklarına mahsuben ilgi taşınmazın takası hususunun görüşülerek karara bağlanması.

6. Erzincan Yoğurtlu Taş.Tem.Ltd.Şti., Kavaş İnş. Pet. Tem. Rest. Hiz. San ve Tic. Aş. ve Erz. Enr. İnş. Tur. Hay. Dan. Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti. ‘nin kuruluş sözleşmesinde belirtilen faaliyetleri ile beraber 5393 sayılı Belediye Kanunun ilgi maddeleri gereğince taşınır ve taşınmaz mal alım, satım, trampa, takas işlemleri, inşaat yapmak ve yaptırmak, taşeronlarla sözleşme imzalamak, Devlet İhale Kanunu esasına göre ihalelere girmek, her türlü kentsel dönüşüm işlemi yapmak ve Belediye ve diğer kuruluşlarla her türlü protokol imzalamak, Güneş enerjisi santrali yapmak ve yaptırmak, her türlü imar planı yapmak ve yaptırmak ve şirketlerin ana faaliyet konularında her türlü değişikliği yapmak hususunun görüşülerek karara bağlanması.

7. Belediyemize ait Kaplıca Tesislerinde kullanım ücretlerinin Gazilerimiz ve 1.Derece Şehit yakınlarının indirimli olarak faydalanması hususu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

8. İlimiz Merkez Uygulama İmar Planı içerisinde 3 adet trafo alanı konulması için hazırlanmış olan imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

9. İlimiz Merkez Ergenekon Mahallesi Demirkent 240 ada 8 ve 9 nolu parsel sınırları için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

10. İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne yaptırılmış olan Esentepe ve Araştırma Hastanesi Rekreasyon Bölgesi düzenleme amaçlı imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

11. Mülkiyeti Belediyemize ait Yalnızbağ/Yenimahalle 318 ada 14, 18, 85 ve 88 parsellerinin de yer aldığı Resmi Kurum Alanı kullanımı amaçlı Mevzii İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

12. İlimiz Merkez İnönü Mahallesi 2173 ada 3 parsel sınırları için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

13. İlimiz Merkez Atatürk Mahallesi 991 ada 2, 28 ve 29 nolu parsel sınırları için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

14. İlimiz Merkez Kavakyolu Mahallesi 158 ada 1, 2, 4, 5 ve 9 nolu parsel sınırları için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlanması.

15. İlimiz Merkez Çukurkuyu 181 ada 37 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilatının görüşülerek karara bağlanması.

16. İlimiz Merkez Cumhuriyet Mahallesi 2101 ada 1 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilatının görüşülerek karara bağlanması.

17. İlimiz Merkez Ulalar Mahallesi 134 ada 9 parsel nolu taşınmazı kapsayan sınırlar için hazırlanmış olan imar plan tadilatının görüşülerek karara bağlanması.

18. İlimiz Merkez Çukurkuyu imar planı sınırları içinde bulunan 446 ada 1 nolu parsel için hazırlanmış olan imar plan tadilatının görüşülerek karara bağlanması.

19. İmar plan tadilatları meclis kararı ile onaylanan vatandaşlarımızın “Değer Artış Ücreti” isimli ödemelerinin hangi süre ve usullerle yapılacağının görüşülerek karar bağlanması.

20. İlimiz Merkez Taksim (Mimarsinan) Mahallesi 2207 ada 5 parsel nolu taşınmazın kuzeyinde bulunan taşınmazın çok amaçlı spor alanı yapılmak üzere gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü adına tahsis hususunun görüşülerek karara bağlanması.

21. İlimiz Merkez Demirkent Menderes Caddesi için “Yol Boyu Ticari Teşekkül” ilan edilmesi talebinin görüşülerek karara bağlanması.

22. Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Demirkent Menderes Mahallesi Menderes Caddesi Kat:2 No:11 (234 ada 2 parsel)’de bulunan taşınmazın satışının görüşülerek karara bağlanması.

23. Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Değirmenönü Mevki 2248 ada 3 parselde bulunan taşınmazın satışının görüşülerek karara bağlanması.

 

DİĞER DUYURULAR