28 Haziran 2018

2018 YILI TEMMUZ AYI MECLİS GÜNDEMİ

Sayı : 76408994-301.03-[ 07/ ]                                                                          Haziran 2018

Konu : Meclis Gündemi

2018 YILI TEMMUZ AYI MECLİS GÜNDEMİ

1- HAVAŞ’ın Erzincan Hava Limanı ve şehir merkezi arasında sadece uçak yolcularına yönelik yolcu taşımacılığı güzergâh, durak izni ve taşıma ücreti talebi hususu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

2- İlimiz Merkez Cumhuriyet Mahallesi 2012 ada 2,3 ve 4 nolu parseller, 2213 ada 1 ve 4 nolu parselleri kapsayan sınırlar için hazırlanmış olan imar plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

3- İlimiz Kavakyolu Belediyesi 28.05.2018 tarih ve E-906 sayılı yazısı ile gönderilen Kavakyolu Beldesi 158 ada 1,2,3,4,5 ve 9 nolu parseller üzerinde revizyon ve ilave imar planı yapımının ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

4- İlimiz Akyazı Belediyesi 30.05.2018 tarih ve 268 sayılı yazısı ile gönderilen Akyazı Beldesi Yunusemre Mahallesi 214 ada 122 nolu parsele ait imar planı tadilatının ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

5- İlimiz Merkez Cumhuriyet Mahallesi 1199 ada 19 parsel ve güneyinde bulunan imar adası içerisinde yer alan tescil dışı alanı kapsayan alanda, imalatlarla uygulama imar planı arasında yer alan uyumsuzlukların giderilmesi hususu ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.

6- Yalnızbağ Belediyesinin 22.06.2018 tarih ve 367 sayılı meclis kararında bahsi geçen imar plan tadilatı ile ilgili almış olduğu kararın 5393 Sayılı Belediye Kanununun 12.Maddesine istinaden görüşülerek karar bağlanması.

7- Belediye Hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Hava Meydanları İşletmesi Erzincan Havalimanı Müdürlüğünde bulunan 1 (Bir) adet itfaiye aracının satın alma konusunun görüşülerek karara bağlanması.

8- Belediyemiz altyapı ve üst yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere Çadırkaya Belediyesinden talep etmiş olduğumuz 1 adet kamyon ve 2 Adet kazıyıcı yükleyici kepçenin satın alma konusunun görüşülerek karara bağlanması.

9- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2 (iki) adet damperli kamyon 1 (bir) adet lastikli ekskavatör ve 1 (bir) adet lastikli loder iş makinasının hibe hususunun görüşülerek karara bağlanması.

10- Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Karaağaç Mahallesi 121 ada 11 nolu parsel ile TOKİ mülkiyetinde bulunan İlimiz Merkez Kurutelek 784 nolu parselin devir ve yetki işlemlerinin görüşülerek karara bağlanması.

11- İlimiz Merkez Fevzipaşa Caddesi, Halitpaşa Caddesi, Ordu Caddesi ve 13 Şubat Caddesi kat yüksekliklerinin 5 (Beş) kata çıkarılmasının görüşülerek karara bağlanması.