30 Eylül 2016

Belediye Meclisi

Sayı     : 54034294-301.03-[ 10/          ]                                                                                  …/09/2016

Konu : Meclis Gündemi

2016 YILI EKİM AYI MECLİS GÜNDEMİ

1- Okul ve ibadethanelerin çevre düzenlemesi ile ilgili hususun görüşülmesi.

2- İlimiz Organize Sanayi Bölgesinin doğu kısmında bulunan mülkiyeti Maliye Hazinesine ait İlimiz Merkez Gümüştarla Köyünde ham toprak vasıflı 1218, 1479 ve 1480 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alanın kent içi büyük stratejik yatırımlara uygun olan olmasından dolayı Belediyemiz mücavir alanına dâhil edilmesi ve mevzi imar planının yapılması hususunun görüşülmesi.

3- İlimiz Merkez Mimar Sinan Mahallesi 1890 ada 1, 2 ve 4 nolu parseller için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

4- İlimiz merkez Mimar Sinan Mahallesi 1971 ada 1 parsel için hazırlanmış imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

5- İlimiz Merkez Yavuz Selim Mahallesi 1266 ada 24 parsel nolu taşınmazın imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

6- İlimiz Merkez Fatih Mahallesi 1558 ada 6 ve 7 nolu parsellerin imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

7- Erzincan Valiliği İl Turizm Müdürlüğüne ait ilimiz Merkez İnönü ( Arslanlı ) Mahallesi 1251 ada 2 parsel nolu taşınmazın imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

8- İlimiz Merkez Arslanlı Mahallesi 1242 ada 36 parsel nolu taşınmazın imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

9- İlimiz Merkez Karaağaç Mahallesi 1211 ada 9 parsel nolu parselin bulunduğu imar adası için imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

10- İlimiz Merkez İzzetpaşa Mahallesi 1712 ada 9,10 ve Bahçelievler Mahallesi 1106 ada 28 ve 56 nolu parseller için imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

11- İlimiz Merkez İzzetpaşa Mahallesi 1710 ada 12 parsel nolu taşınmazın imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

12- İlimiz Merkez Mengüceli Mahallesinde yer alan Karayolları 164.Şube Şefliği hizmet sahasının genişletilmesi için imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

13- İlimiz Merkez Atatürk Mahallesi 1017 ada 244 parsel nolu taşınmazın imar plan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

14- Erzincan Belediyesi ( ERMEK ) meslek edindirme kurslarında üretilen ürünlerden bakır, kilim, tablo ve süs bebeklerinin satışı hususunda Plan Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.