Genel temizlik çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün belirlenen plan dâhilinde kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakım-onarımının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Belirlenen program kapsamında her gün bir mahallede çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri ekiplerimiz, son olarak Yavuz Selim Mahallesi’nde genel temizlik çalışması gerçekleştirdiler.

Tüm mahalleler temiz olacak

Çevreye önem verdiklerini belirten Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, "Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız da devam ediyor. Belirlediğimiz program dâhilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin temizliği, yolların ve parkların bakım onarımını sürdürüyor. Erzincan'ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.

Haber Galeri