Bayburt Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci Başkanımız Sayın Bekir Aksun’u ziyaret etti

Bayburt Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci, Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun; “Bayburt ilimizin başarılı Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci bugün bizleri ziyarete geldiler. Kendilerinin Bayburt ilindeki başarılı hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyarette bir süre sohbet eden Belediye Başkanları iki komşu il olarak fikir alış verişinde bulundular. Karşılıklı hediye takdiminde bulunan Hükmü Pekmezci ve Bekir Aksun birbirlerine görevlerinde başarılar dilediler.

Haber Galeri