Kahraman Şehitlerimiz İçin Mevlid Okutuldu

Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle kurtuluş mücadelesinde şahadet şerbeti içmiş şehitlerimiz için Terzibaba Camisinde Cuma namazı akabinde mevlid okutuldu.

Erzincan Belediyesi ve Erzincan İl Müftülüğünce Terzibaba Cami’inde organize edilen mevlid programına Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Önceki Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, siyasi parti temsilcileri, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Cuma Namazının ardından Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlid-i şerif okunarak, tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Haber Galeri