Erzincan Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kış aylarında sokak hayvanlarını unutmadı. Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personelince yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları besleniyor.

Kış boyunca yapılacak besleme faaliyetleri her gün şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar hakkında  açıklama yapan Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ercan Tanrıverdi; “Hayvanlar insanların en güzel dostlarındandır. Dostlarımıza sevgiyle şefkatle yardım etmekte bizlerin görevleri arasındadır. Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri her gün şehrimizin farklı bölgelerinde havaların soğumasıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları elleriyle besliyorlar. Kış boyunca sahipsiz her türlü hayvan için doğaya yiyecek bırakılarak düzenli besleme yapılacaktır. Özellikle şehir dışına da ayrıca önem verilerek hayvanların aç kalıp şehre inmelerini engellemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Galeri