Başbağlar Mahallesi 1404 Sokak'da Yol Genişletme Çalışmaları Başladı

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehir genelindeki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ekipler çalışmalar kapsamında Başbağlar mahallesindeki Terzibaba Caddesi ile 1404 sokağın birleştiği noktada yol genişletme çalışmalarını başlattı.

Yolun dar olması ve kaldırımın olmaması sebebiyle hem yayalara hem de araçlara tehlike teşkil eden kısımda çalışmalar kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Aksun yaptığı açıklamada, “Erzincan’ımız her zaman söylediğimiz gibi hizmetin en iyisini hak ediyor. Erzincan Eğitim Yüksekokulu olarak bilinen eski üniversitenin bulunduğu bu alanda dar bir yolumuz ve çok kazayla karşı karşıya kaldığımız bir yolumuz vardı. Böyle bir düzenleme yaparak yolu 2 kat genişletmiş olduk. Bu yol vatandaşımızın hizmetine açılacak şehrin diğer kesimlerinden gelip buradan geçenler olsun hepsi memnuniyetlerini ifade etmekte. Erzincan’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetlerin devamını Allah’ın izniyle daha hızlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Galeri