REFÜJLERE OTOMATİK SULAMA

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında, hem personel hem de zaman açısından fayda sağlayan otomatik sulama sistemlerinin yapımına, şehrin muhtelif yerlerinde devam ediliyor.

Halen Havaalanı Bulvarı, Araştırma Hastanesi Bulvarı gibi ana caddelerde uygulanan sistem, Halitpaşa Caddesi refüjlerine de uygulandı. Otomatik sulama sistemleri Şehrin tüm bulvar ve ana caddelerinde bulunan yeşil alanlara uygulanacak.

Halit Paşa bulvarı üzerinde gerçekleştirilen otomatik sulama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy " Belediyenin en önemli hizmetlerinden biri olan çevre düzenleme çalışmaları hızla ve titizlikle sürdürülecektir.

Hedefimiz Halitpaşa bulvarı üzerinde bulunan refüjlerde uyguladığımız sistemi şehrin genelinde bulunan yeşil alanlarda uygulamak. Bu vesile ile yapılan çalışmalarla Yaklaşık 20 km uzunluğunda Otomatik sulama sisteminin kurulmasını gerçekleştireceğiz." dedi

Haber Galeri