Başkan Başsoy’a Ziyaret

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

KUDAKA 55. Yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere şehrimizi ziyaret eden Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler. Kısa süren sohbetin ardından Başkan Başsoy'a çalışmalarında başarılar dileyen Vali Altıpark "Erzincan'ın büyüyen ve gelişen iller konumunda olması bizleri sevindiriyor.. Bilhassa son yıllarda turizm alanındaki ataklarıyla cevre illere örnek oluyor" dedi.

Ziyaretin sonunda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konuklarına Erzincan'ın simgesi olan çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye ederken Erzurum valisi ve büyükşehir Belediye Başkanı ise Başkan Başsoy'a bakır tabak ve plaket hediye ettiler.

Haber Galeri