Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi kendi personel ve imkanlarıyla şehrin ana caddelerindeki kaldırımların andezit taşı ile kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Fevzi Paşa caddesinde İl Milli Eğitim müdürlüğü çevresinde bulunan kaldırım da yenilenerek yayalarımıza daha fazla kullanım alanı sağlanmış oldu.

Andezit çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Yaklaşık 50 yıldan fazla yıpranmadan bozulmadan her türlü hava şartlarına dayanıklı andezit taşı çalışmaları ilimizde hızla devam edecek. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı İnşaat Ekibinin gerçekleştirdiği çalışma ile bozulan kaldırımları Andezit taşı ile yenileyerek şehrimizin çehresini değiştiriyoruz. yenileme çalışmalarını yürütürken özellikle engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha kolay hale getirmek için engelli rampaları yapıyoruz" dedi.

Haber Galeri