Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Kurban bayramı dolayısıyla Erzincan Belediyesinde bayramın ikinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.
Belediye Hizmet binasındaki programda, Erzincan Vali Vekili Mehmet Şerif Olçaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Hasan Özarslan katılımcılarla bayramlaştı.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreninde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, törene katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Başkan Aksun Erzincan'ın kardeşliğin şehri olduğunu ifade ederek, bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Programa, Erzincan Eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ile vatandaşlar da katıldı.

Haber Galeri