Org. İsmail Serdar Savaş'a Fahri Hemşehrilik Beratı

Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş’a fahri hemşerilik beratı verildi. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında emekliye sevk edilen 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş için Erzincan Valiliği tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemekte Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş’a fahri hemşehrilik beratı verildi.

Savaş, bu anlamlı hediye için Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Aksun ise konuşmasında “Göreve başladığı günden itibaren Erzincanımıza yapmış olduğu hizmetler, hemşehrilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka, şehrimize sağlamış oldukları katkılarından dolayı çok kıymetli 3. Ordu Komutanımız Sayın İsmail Serdar Savaş’a şahsım ve Erzincan halkı adına teşekkür ediyor. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlıklı huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Haber Galeri