Erzincan Sivil Toplum Platformu 44. Toplantısını Başkan Aksun ile Belediye Konuk Evinde Gerçekleştirdiler

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Sivil Toplum Platformu üyeleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Erzincan Sivil Toplum Platformu üyelerini Erzincan Belediyesi misafirhanesinde misafir eden Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Sivil Toplum Platformu üyelerinin dilek ve temennilerini dinledi. Göreve geldiği günden bu güne kadar geçen sürede Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında Erzincan Sivil Toplum Platformu üyelerine bilgiler veren Başkan Aksun, önümüzde ki günlerde de yeni projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

Dönem sözcüsü Sinan ASLAN Erzincan Sivil Toplum Platformu olarak yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Aksun’a teşekkür ederek Erzincan da yapılabilecek çalışmalar hakkında Başkan Aksun ile fikir alışverişinde bulundular.

Haber Galeri