Erzincan Belediyesinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Bayramlaşma programı bayramın ikinci günü il protokolünün ve vatandaşların katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Erzincan Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılan tüm katılımcılarla tek tek bayramlaşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun “Çok değerli Erzincanlı hemşerilerim ve çalışma arkadaşlarım bu bayramlaşma törenine teşriflerinizden dolayı hepinize en derin selam ve muhabbetlerimi sunuyor bayramınızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Ardından milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır konuşmalarında birlik beraberlik mesajları verdiler.

Haber Galeri