Erzincan’da Ramazan Akşamları Dolu Dolu Geçiyor

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Akşamları programı hemşehrilerimizden yoğun ilgi görüyor. Millet Kıraathanesi  arkasında bulunan alanda gerçekleştirilen programın 4. Akşamı İl Müftülüğü’nün İlahi ve Kaside gurubunun kasideleri, ilahileri ile gerçekleştirildi

Erzincan Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan Akşamları programı perşembe akşamı Erzincan İl Müftülüğü’nün katkılarıyla gerçekleşen Kuranı Kerim tilaveti ve ardından ilahi ve kaside dinletileri yapıldı. Boyacılar Camii İmam Hatibi Yusuf Kocatürk’ün Kuranı kerim tilavetinin ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Abdulkadir Erkut Allah’ın lütfu ve rahmetiyle ilgili konulara değindi.  Program son bölümünde ise Erzincan İl Müftülüğü İlahi ve Kaside Gurubunun kasideleri, ilahileri ve şiirleriyle program son buldu.

Haber Galeri