İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Erzincan'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçileri Sertifika Töreni münasebetiyle Erzincan’a geldi.
Bakan Soylu, havalimanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar tarafından karşılandı.
İçişleri Bakanı Soylu, 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçileri sertifika törenine katıldı.
Tören programı ardından Fevzipaşa Caddesi’nde esnafı tek tek ziyaret eden Soylu, vatandaşların yoğun ilgisi dolayısıyla ilerlemekte zorlandı.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un eşlik ettiği Bakan Soylu, Esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Soylu vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Bakan Soylu, Cuma namazının ardından havayoluyla Erzincan’dan ayrıldı.

Haber Galeri