Millet Kıraathanesi ve Millet Bahçesi Açılışı

TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Millet Kıraathanesi’ni Erzincan’a kazandıran Erzincan Belediyesi her alanda hizmet vermeye devam ediyor. Birçok odasının kullanılmadığı, sadece evlendirme dairesi olarak kullanılan eski Belediye Binası değerlendirilmek amacıyla vatandaşa Millet Kıraathanesi olarak hizmete sunuldu. Kütüphane, Muhabbethane, Satranç, Edebiyat, Hathane, Resimhane, Enstrüman, Projehane odalarının bulunduğu kıraathanede bay ve bayan mescidi bulunmakta.

Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış esnasında konuşma yapan TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım; “Bugün burada Millet Bahçesi ve  Millet Kıraathanesi’nin açılışını yapıyoruz.  Burayı hazırlayan hizmete açan Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Galeri