Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 3 Muhtarlık binası inşası başlatıldı.

Erzincan Belediyesi, yol, park ve gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi fiziki olarak güzelleştirirken, kamu hizmeti verilen alanlarının alt yapısını da iyileştiriyor. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." Anlayışını benimseyen belediye idaresi, halkımızın daha iyi hizmet alması için daha modern ve daha prestijli muhtar evleri inşa etmeye devam ediyor. İnşası başlayan Karaağaç Mahallesi, Kızılay Mahallesi ve İnönü Mahallesi muhtarlık binaları ile birlikte muhtarlık binası sayısı 25 olmuş olacak.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Muhtarlarımızın hizmet verdikleri alanları daha prestijli bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımız Yerel yönetimlerin en uç noktası. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık ve zarif binalar inşa ediyoruz. Çalışmalarımız her alanda aralıksız devam ediyor. Şehrimize hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber Galeri