ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMİYOR

Belediyemiz, altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Mengüceli mahallesinde asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Yürütülen çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız  Cemalettin Başsoy “Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Mengüceli mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Haber Galeri