ENCÜMENDE DEVİR TESLİM

Belediyemizi Encümen üyeleri, Gürbüz Gündüz,Melahat Çalık ve Nermin Yıldırım görevlerini yeni üyeler  Caner Sağır ,Gökhan Ulutaş ve Yakup Sezgin’e teslim ettiler.

11 Nisan Çarşamba günü Başkanlık Makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ 5393 sayılı Belediyeler kanunu çerçevesinde belediyemizin encümeninde görev alan arkadaşlarımızda görev değişikliği oldu. Bir yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza attılar. Ben kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, daha sonra Encümen Üyeliği görevi sona eren meclis üyelerimize plaket takdim etti.

Haber Galeri