KALDIRIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

991 görüntülenme - Tarih: 24.05.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalar yürüten Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına Bahçeli Evler Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Adnan Menderes Caddesinde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan’ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü: 2016 yılında Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonun da asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.