EMLAK, İLAN REKLAM VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

Buradasınız: Haberler - Emlak, İlan Reklam Ve Çevre Temizlik Vergilerinde Son Gün 31 Mayıs

1693 görüntülenme - Tarih: 24.05.2016    YAZDIR

Emlak, Çevre - Temizlik ve İlan- Reklam vergilerinin 2016 yılının birinci taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor.

Erzincan Belediyesi İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada mükelleflere Emlak, Çevre - Temizlik ve İlan- Reklam vergilerinin 2016 yılı 1. taksit ödemeleri için çok kısa bir süre kaldığı hatırlatılarak vatandaşların, son günü beklememeleri hatırlatıldı.

Açıklamada ayrıca Erzincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden de ödeme imkanı sunulduğu belirtildi. Belediye hizmet binasındaki tahsilat vezneleri ile Alparslan Türkeş İş Merkezi ve Süleyman Demirel İş Merkezlerinde bulunan vezneler hizmet verecek. Yine anlaşmalı bankalardan da ödemeler yapılabilecek.