SPORCULARIMIZ KARABÜK YOLCUSU

Buradasınız: Haberler - Sporcularımız Karabük Yolcusu

976 görüntülenme - Tarih: 18.05.2016    YAZDIR

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Kayseri ‘de düzenlenen Okullararası Yıldızlar Yüzme Grup Birinciliği yüzme yarışlarında Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Berkay Kandemir ve Taha Eren Doğan dereceye girerek Karabük‘te yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandılar.

Katıldıkları birçok turnuvada dereceye girerek tüm Türkiye’de ismini duyuran Erzincan Belediye Spor Kulübü özellikle yüzme branşında başarıdan başarıya koşuyor. Dünyaca ünlü  yüzme antrenörü    Sonia Velkova ve Tuncay Meral eşliğinde çalışmalarını sürdüren Belediye kulübü sporcuları,  Karabük’te yapılacak finaller öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Erzincan Belediyesi Sporcuları bu yarışa Erzincan Doğa Koleji adına yarıştılar

Başarılı sporcuları yürekten kutladığını belirten Başkan Başsoy, "Sporcularımızın böyle başarılara imza atması son derece sevindirici. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki dönemlerde de bu başarıların sayısı artarak devam edecek.  " dedi.