ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HİRA ŞEHİR GENELİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediye Başkan Vekili Hira Şehir Genelinde Çalışmaları Yerinde İnceledi

1215 görüntülenme - Tarih: 17.05.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkan Vekili Dursun Hira ve Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğlu kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Öncelikle  Şehit Yüzbaşı Fatih Devraud caddesinde gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Hira, daha sonra Yeni Mahalle ve Adnan Menderes Bulvarını ziyaret ederek bu bölgelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Burada bir açıklama Yapan Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğlu ise “Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar ile 125 km kaldırım 120 km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi

Erzincan Belediye Başkan Vekili Dursun Hira ise “Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede kaldırım ve asfalt problemini ortadan kaldıracağız” dedi.

Erzincan Belediyesi halen 5 ayrı noktada kaldırım yenileme çalışması yürütüyor.