KAVŞAK YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kavşak Yenileme Çalışmalarımız Devam Ediyor

894 görüntülenme - Tarih: 15.04.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü kavşak yenileme çalışmalarına devam ediyor. Şehrin sekiz ayrı kavşağına farklı dokular işlenerek yenilenecek. Geçtiğimiz yıllarda eski terminal kavşağı, Dörtyol kavşağı ve yeni terminal kavşaklarında yenileme çalışması gerçekleştiren Erzincan Belediyesi, şimdide Akyazı kavşağında çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin vitrini mahiyetinde ki kavşaklar iklim şartlarına uygun bitkilerle peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Şehrin farklı noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizde bulunan 8 ayrı kavşakta farklı dokularda çalışmalar gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen kavşak yenileme çalışmalarına bir yenisini daha ekleniyor. Akyazı kavşağı şehrimizin prestiji açısında çok önemli. Protokol yolu üzerinde bulunan bu kavşağı şehrimizin iklimine uygun bitkiler ile süsleyerek daha güzel bir görünüme kavuşturulacak.