YIL SONUNA KADAR ALTYAPISI TAMAMLANMIŞ TÜM SOKAKLARDA ÜST YAPI DA TAMAMLANACAK

Buradasınız: Haberler - Yıl Sonuna Kadar Altyapısı Tamamlanmış Tüm Sokaklarda Üst Yapı Da Tamamlanacak

1819 görüntülenme - Tarih: 26.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, altyapısı biten bölgelerde üst yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Fatih ve Yunus Emre Mahallelerin de asfalt öncesi kaldırım yenileme çalışmaları başladı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, çalışmaları sık sık denetleyerek, sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağladıklarını, kent genelinde bu yıl sonuna kadar altyapısı bitmiş tüm bölgelerde üst yapıyı tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Başsoy şöyle devam etti:

Alt yapısı tamamlanan mahallerde üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyor hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layık. Yol demek medeniyet demektir. Öncelikli hedefimizi şehrimizde bozuk yol kalmaması. Bizler her konuda hemşerilerimizin beklentilerine cevap vermek için gayret gösteriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir yandan yol açma ve sıcak asfalt serimi yaparken diğer yandan da kaldırım çalışması yürütüyoruz. Erzincan Belediyesi, 2014 yılı içerisinde kent merkezinde 100 Km uzunluğunda asfalt ve kaldırım çalışması planlıyor.