İBADETHANELERİN ÇEVRE DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - İbadethanelerin Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor

1738 görüntülenme - Tarih: 26.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi ibadethanelerin çevre düzenleme çalışmalarına, aralıksız devam ediyor. Akşemsettin Mahallesinde bulunan Mevlana Camisinin çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada şehrimizde bulunan camilerde, cami cemaatinin rahat etmesini sağlamak amacı ile çevre düzenlemelerine önem verdiklerini ifade etti. Başkan Başsoy, "Görsel açıdan daha modern ve yeşille iç içe bir görünüm kazandırmak için çaba sarfediyoruz. Yapılan yeşillendirme çalışmaları, bahçelere yerleştirilen oturma grupları ve döşenen andezit taşları ile camilerin içleri gibi çevreleri de huzur veren mekânlara dönüyor. Daha güzel bir Erzincan için durmaksızın çalışıyoruz. Manevi değerlerine sahip çıkarak, modern geleceğe gururla hazırlanan bir Erzincan oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.