BELEDİYEMİZDE ÜLKÜ SPOR KOMPLEKSİNE MESCİT

Buradasınız: Haberler - Belediyemizde Ülkü Spor Kompleksine Mescit

1135 görüntülenme - Tarih: 29.03.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Akşemsettin mahallesinde bulunan Ülkü Spor Komplesine mescit yapmak için çalışmalara başladı.

Hemşehrilerimizin talebi doğrultusunda Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan mescit inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,  84 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan mescidin kısa sürede bitirilip ibadete açılacağını belirtti.

Sözlerini şöyle sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “İhtiyaca yönelik çalışan bir belediyeyiz. Bazı mahallelerde park ve bahçe eksikliğini, bazı mahallelerde yol sorununu çözüyoruz. Bu alana özellikle yaz aylarında hemşehrilerimiz büyük rağbet gösteriyor. Hemşehrilerimizin ibadetlerini daha kolay yapabilmeleri için buraya bir mescit yapıyoruz” dedi

Gerçekleştirilen incelemeden Başkan Başsoy’a Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.