ÇANAKKALE ZAFERİNİN 101' İNCİ YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLER ERZİNCAN'DA TÖRENLERLE ANILDI.

Buradasınız: Haberler - Çanakkale Zaferinin 101' İnci Yıl Dönümü Ve Şehitler Erzincan'da Törenlerle Anıldı

685 görüntülenme - Tarih: 18.03.2016    YAZDIR

Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü'nde ilk tören Garnizon Şehitliğinde düzenlendi.

Törene Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, daire müdürleri, askeri ve sivil erkân Siyasi Parti temsilcileri katıldı. Programda Valilik, 3. Ordu ve Belediye Başkanlığınca anıta çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşu ve saygı atışı yapıldı, İstiklal Marşı okundu.

Programda daha sonra şehit kabirlerini ziyaret eden protokol mensupları ve vatandaşlar şehit kabirlerine kırmızı karanfil bıraktılar.

Protokol üyeleri, Şehitlikteki törenin ardından İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan anma programına katıldılar.