ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN BİR PROJE DAHA

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Bir Proje Daha

1154 görüntülenme - Tarih: 16.03.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından Sosyal Destek Projeleri (SODES) kapsamında yürütülen, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi’nin 9 alt başlığından biri olan “Geleceğiniz Teknolojinin Ucunda” Projesi hayata geçirildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü dersliklerinde verilen temel bilgisayar eğitimi kursunda 20 özel çocuk,  bilgisayar temel eğitimleri, Office programları ve internet konularında eğitim alacak. Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile yürütülen proje 6 ay sürecek.

Dezavantajlı grupların hedef alındığı, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesiyle 140 kişiye çeşitli sanat ve spor dallarında eğitimler veriliyor. 65 yaş üstü hemşehrilerimize resim, İlk ve Ortaokul öğrencilerine tiyatro, özel çocuklara futbol, bilgisayar ve ses korosu, ihtiyaç sahibi çocuklara yüzme, ev hanımlarına mefruşat, üniversite gençliğine fotoğrafçılık kurslarının yanı sıra, Erzincan Belediyesi içerisinde oluşturulacak bir merkezde mağaza kalitesinde “Elbise Geri Dönüşüm Stantları” oluşturulması planlanmaktadır.