BAŞKAN BAŞŞSOY’DAN HEKİMLERE KUTLAMA

Buradasınız: Haberler - Başkan Başşsoy’dan Hekimlere Kutlama

743 görüntülenme - Tarih: 14.03.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve personellerini ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Başsoy “Hekimler zor şartlarda hizmet veriyorlar. Her türlü terör hadisesinde de hekimler ön safta, en zor şartlarda da. Bu mesleğin mesuliyeti yüksek. Bu kutsal mesleğin tüm mensuplarının Tıp Bayramını kutluyorum. İçerisinde bulunduğumuz Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma hastanemiz kurulduğu günden itibaren hemşehrilerimize, bölgemize büyük hizmetler verdi ve vermeye de devam ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı hastanemiz yöneticileri nezdinde tüm çalışnalarını tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Baş Hekimi Yardımcı Doç. Dr. Fatih Özçiçek  “Tıp bayramını buruk bir şekilde kutluyoruz. Belediye Başkanımıza da bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında Erzincan Belediyesi Halkla İlişkiler personeli tarafından şehir genelinde ki bütün hastane ve aile sağlık merkezleri ziyaret edilerek, Başkan Başsoy adına hekimlere çiçekler takdim edildi.