ERZİNCAN KADIN MECLİSİ GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Buradasınız: Haberler - Erzincan Kadın Meclisi Gün Boyunca Ziyaretçilerini Ağırladı

868 görüntülenme - Tarih: 08.03.2016    YAZDIR

Erzincan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gün boyunca ziyaretçilerini ağırladılar.

İlk ziyareti Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri gerçekleştirdi. Başkan Buyruk, Kadın Meclisi Başkanı Hatice Şahin nezdinde tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

Ardından Doğa Koleji idarecileri ve öğretmenleri tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Doğa Koleji’nin bu nazik ziyareti Kadın Meclisi öneticileri tarafından  memnuniyetle karşılandı. Bu ziyaretin ardından gün içerisinde bazı siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri ziyaretler gerçekleştirdi.

Son olarak Kadın Meclisine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy bir ziyaret gerçekleştirdi. Kadın Meclisinin çalışmalarına verdikleri desteğin artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Başsoy, kadının dezavantajlı konumundan kurtarılması, daha yüksek oranda temsil edilmesi, daha iyi eğitim alabilmesi gibi konuları önemsediklerini ve kurumsal olarak bu hedeflere hizmet edecek politikalar belirlediklerini söyledi.

Hatice Şahin ise yaptığı açıklamada, kadının dezavantajlı grup olarak adlandırılmasının önüne geçebilmek için yoğun çabalar göstermek gerektiğini ifade ederek, Erzincan Belediye Başkanına Kadın Meclisine katkılarından dolayı teşekkür etti.