BAŞKAN BASSOY’DAN DESTEK HİZMETLERİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Bassoy’dan Destek Hizmetlerine Ziyaret

851 görüntülenme - Tarih: 16.02.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü park, kaldırım, okul ve cami bahçeleri için tasarlanan kent mobilyalarının imalatına devam ediyor. Kendi kaynakları ile minimum maliyete imal ettiği kent mobilyalarıyla şehri donatan Erzincan Belediyesi, çöp kutularından, bank salıncaklara, pergole ve kamelyalardan ahşap korkuluklara ve çiçekliklere kadar her çeşit kent mobilyasını özgün tasarımlar ile üretiliyor. Erzincan Belediyesi çalışmalarına kış aylarında da devam ederek yaz ayları için stok yapıyor.

16 Şubat Salı günü Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Başsoy’a

“Minimum maliyetle kendi imalathanelerimizde ürettiğimiz çöp kutularından, bank salıncaklara, pergole ve kamelyalardan ahşap korkuluklara ve çiçekliklere kadar her çeşit kent mobilyasını özgün tasarımlar ile üretiyor kent mobilyalarını ihtiyaç duyulan noktalarda hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Kent mobilyalarının kalitesi, tasarımı çok önemli. Arkadaşlarımız başarılı çalışmalara imza atıyorlar.” dedi

Başkan Başsoy araç bakım-onarım işlerinin büyük bir kısmını kendi imkânlarımızla araç bakım atölyelerinde gerçekleştirdiğini ifade etti.

Ziyarette Başkan Başsoy’a Erzincan Belediye Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.