KUŞÇU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Buradasınız: Haberler - Kuşçu Çalışmaları Yerinde İnceledi

2456 görüntülenme - Tarih: 21.05.2014    YAZDIR

Belediye başkanlığına vekâlet eden Belediye meclis üyesi Cüneyt Kuşçu, şehir genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erzincan Belediye Başkan vekili Cüneyt Kuşçuya, Başkan Yardımcıları Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları ile Fen İşleri Müdürü Ersin Barsbay da eşlik ettiler.

Öncelikle Esentepe Sosyal Tesislerinde yapılan çalışmaları inceleyen heyet, daha sonra Araştırma hastanesi, Yunus Emre Mahallesi ve Buğday Meydanı kuzeyindeki cadde de yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını ziyaret ettiler.

Erzincan Belediye Başkan vekili Cüneyt Kuşcu yaptığı açıklamada "Belediyemizin Çalışmalarını, Başkan yardımcısı arkadaşlarla birlikte inceleme fırsatı buldum. Belediyemizin hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu görmekten mutlu oldum. Tüm çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Görev alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim. "dedi.