STK TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Stk Toplantıları Devam Ediyor

885 görüntülenme - Tarih: 20.01.2016    YAZDIR

Şehrimizde gerçekleştirilen her çalışmayı paydaşlarıyla değerlendirerek sonuçlandıran Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, yeni yapılacak olan kesim evi projesi hakkında Erzincan Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik, Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkan Vekili Fikret Çelik, Köy ve Mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

21 Ocak Perşembe günü Erzincan Belediyesi Encümen Toplantı Salonun da gerçekleştirilen toplantıda bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Yapımını gerçekleştireceğimiz, Modern Kesim Evi ve Hayvan Pazarı ile alakalı almış olduğumuz kararların ilgili kesimler tarafından övgüyle karşılanarak desteklenmesi bizleri daha da güçlendirdi. Bu ilgi ve alaka karşısında çalışmalarımıza hız verdik. 2016 yılında başlayıp ve bir an önce hizmete sunmak istediğimiz yeni kesim evinin kontrolörlüğünde Belediyemiz tarafından gerçekleştirilecektir” dedi.

Toplantıda Başkan Başsoy’a Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu eşlik etti.