CANSUYU PROJESİ KAPSAMINDA 20 KM KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Cansuyu Projesi Kapsamında 20 Km Kanalizasyon Hattı Yenileniyor

1033 görüntülenme - Tarih: 13.01.2016    YAZDIR

Cansuyu Projesi ikinci etabı olan  “Katı Atık Tesisi” ve "Atık Su Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu ve Genişletilmesi" çalışmaları kapsamında yürütülen 19 kilometrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar devam ediyor.

Bahçelievler mahallesinde yürütülen çalışmaların akabinde Atatürk, Mimar Sinan, Kazım Karabekir, Ergenekon, Aslanlı, Karaağaç mahalleleri ile 13 Şubat caddesinin güney çıkışından arıtma tesisine kadar olan kesimde kanalizasyon çalışması devam edecek.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu bölgelerde ertelenen asfalt ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çevresel yatırımlara çok önem veriyoruz. Cansuyu projesi 2. Etap çalışmaları kapsamında şehir genelinde 20 km kanalizasyon çalışması yürütüyoruz. Bahar ve kış aylarında alt yapı eksikliği nedeniyle problemli olan bu bölgelerde daha sonra üst yapı çalışması gerçekleştireceğiz ” denildi.