BAŞKAN BAŞSOY ERZİNCAN BELEDİYE ERZİNCAN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Erzincan Belediye Erzincan Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli İle Bir Araya Geldi

926 görüntülenme - Tarih: 10.01.2016    YAZDIR

Başkanı Cemalettin Başsoy Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli ile bir araya geldi.

11 Ocak 2016 Pazartesi günü sabah saatlerinde Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılında başlatılacak olan projeler değerlendirildi.

Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Başsoy “Özellikle Ekşisu bölgesinde yürütülen çalışmalarla Türkiye’nin en güzel mesire alanlarından biri olacak. Bu alanda öncelikle havuzları yeniledik, ardından yeni mesire alanını hizmete sunduk, şimdi ise eski mesire alanını revize ediyoruz. Bu bölgeyi yepyeni bir kimliğe kavuşacağız.

Şehir merkezinde de başarılı çalışmalara imza attık. Binlerce çiçek ve ağaç fidanını toprakla buluşturduk. Kendi oluşturduğumuz Bitki Parkında yüzlercesi toprakla buluşmayı bekliyor. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.