BAŞKAN BAŞSOY MUHTARLARLA BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Muhtarlarla Buluştu

843 görüntülenme - Tarih: 28.12.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesine ait 2015 yılı yatırımları, Mengüceli Mahallesinde mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Geçen yılın bir değerlendirmesinin de gerçekleştiği toplantıda özellikle 2015 yılı içerisinde mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. 28 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğlları eşlik etti.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un bir selamlama konuşması akabinde mahallerde yürütülen çalışmalar değerlendirildi ve çöp toplama sisteminin değiştirileceği belirtilerek 2016 yılı sonuna kadar bütün mahallere çöp konteynırı konulacağı söylendi.

Uygulamanın gerçekleştirildiği mahalle muhtarları ise bu çalışmadan çok memnun olduklarını söyleyerek Başkan Başsoy’a teşekkür ettiler.

Toplantıda 2015 yılı içerisinde gerçekleşen çalışmaları özetleyen bir de sunum yapıldı.