YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Yeşil Alan Çalışmaları Devam Ediyor

931 görüntülenme - Tarih: 23.12.2015    YAZDIR

Çalışmalarını Çevreci Belediyecilik anlayışıyla sürdüren Erzincan Belediyesi şehrimizi dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirmeyi planlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen fidanlarla şehrimizi donatarak yeşile verdiği önemi gösteriyor. Son olarak yaklaşık 250 çınar ağacı Binali Yıldırım Bulvarına dikildi.

23 Aralık Çarşamba günü yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımızı çevreci belediyecilik anlayışıyla sürdürüyoruz. Şehrimiz, üstyapısı, altyapısı ve diğer büyük projeleriyle daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor. Ülkemizin en yeşil kentlerinden biri olan şehrimizde birçok projeye imza attık. Şimdide gerçekleştirdiğimiz bu projelerin peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kendi seralarımızda ürettiğimiz fidan ve ağaçları refüj ve bulvarlara dikiyoruz. Böylece bu bölgeler daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim ” dedi.

Erzincan Belediyesi seralarında çeşitli boyutlarda 30 Bin ağaç toprakla buluşmayı bekliyor.