KUDAKA 72. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BAYBURT ‘TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Buradasınız: Haberler - Kudaka 72 Yönetim Kurulu Toplantısı Bayburt ‘ta Gerçekleştirildi

994 görüntülenme - Tarih: 21.12.2015    YAZDIR

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 72. Yönetim Kurulu Toplantısı, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş Başkanlığında, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Bayburt 'ta gerçekleştirildi.

22 Aralık Salı günü gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Ajans Genel Sekreteri, ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlere ilişkin olarak Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirdi. Bilgilendirme sunumunun ardından yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.