ATATÜRK PARKINDA KENT MOBİLYALARI DEĞİŞİYOR

Buradasınız: Haberler - Atatürk Parkında Kent Mobilyaları Değişiyor

2505 görüntülenme - Tarih: 15.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Park Bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler Erzincan'ın en büyük parklarından biri olan Atatürk Parkında hasarlı oturma guruplarını yeniliyor.

Erzincan Belediyesi  personelinin   minimum maliyetle kendi imalathanelerinde ürettiği kent mobilyalarını ihtiyaç duyulan noktalarda Halkımızın hizmetine sunuyor.

Çalışmaları bizzat takip eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Yaşadığımız kenti daha da yaşanabilir hale getirmek amacıyla belediye olarak alt yapı ve asfalt çalışmalarının haricinde şehrimizde çevre düzenlemeleri yeşil alanlar park ve bahçeler yapıyoruz. Özellikle hemşehrilerimizin yaz aylarında ailesiyle birlikte dinlenebilecekleri mekanlar olan,  mahalle aralarında bulunan  park ve yeşil alanlara önem veriyoruz. Yeşil alanların sayısını arttırmak ve var olanları korumanın gayreti içerisindeyiz" dedi.