ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE TEMİZLİK EĞİTİMİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Öğrencilere Temizlik Eğitimi

809 görüntülenme - Tarih: 14.12.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz bir Erzincan için öğrencilere temizlik eğitimi veriyor.

Erzincan Belediyesi kendi bünyesinde oluşturduğu Çevre Eğitim Merkezinde öğrencilere çevre bilinci ve geri dönüşüm konularında eğitimler vererek çevre bilincini çocuklardan aile fertlerine ulaştırmayı hedefliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Belediyemiz tarafından verilen temizlik hizmetlerinde daha etkin sonuçlar alınabilmesi için hemşerilerimizin bilinçli ve duyarlı olmasının çok önemli. Bu amaçla, ağaç yaşken eğilir anlayışıyla, öğrencilerimize verdiğimiz eğitimlerle çocuklarımızı bilinçlendirmeyi ve çocuklarımızın öğrendiklerini aileleriyle de paylaşmalarını istiyoruz" dedi.