HALK GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Halk Günleri Devam Ediyor

916 görüntülenme - Tarih: 06.12.2015    YAZDIR

Hemşehrilerimizin randevu almadan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile bire bir görüşebilme imkânı bulduğu Halk Günleri programları devam ediyor.

4 Aralık Cuma günü Belediye Kültür Evi’nde yaklaşık 70 hemşehrimizle görüşen Başkan Başsoy onların istek ve önerilerini dinledi.

Bazı şikâyetlere anında müdahale ederek çözüm getiren Başkan Başsoy “Çeşitli nedenlerden dolayı ulaşamadığımız hemşehrilerimize ulaşabilmek onların taleplerini ve önerilerini dinleyerek kısa sürede yerine getirmek amacıyla Halk günleri programları düzenledik. Benim anlayışıma göre bir belediye başkanı halkının içinde olmak zorundadır. Makamlar gelip geçicidir. Asıl olan hizmettir. Şehrimizde sorun değil çözüm var. Biz sorunsuz bir Erzincan için çalışıyoruz. Bundan böyle her Cuma günü 13.30’dan sonra Belediye Kültür Evi’nde hemşehrilerimizle buluşacağız. ”dedi.

Böyle bir etkinliğin çok önemli olduğunu söyleyen Erzincanlılar ise başkana teşekkürlerini ilettiler.

.