DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK’TAN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan Erzincan Belediyesine Ziyaret

880 görüntülenme - Tarih: 06.12.2015    YAZDIR

24 Erzincanspor ile Darıca Gençlerbirliği maçı için şehrimizde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ’u makamında ziyaret etti.

06 Aralık Pazar günü gerçekleşen ziyarette Darıca Belediye Başkanı Karabacak’a Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Abdullah Örs, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Özcan Dal eşlik etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Erzincan zor zamanlardan geçerek bu günlere geldi. Başkanımızın katkılarıyla bir şehir hüviyeti kazanmış. Hızla gelişmekte olduğunu gördüm. İnsanımıza şehirlerimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “ Ülkemiz son on üç, on dört yılda büyük ilerleme kaydetti. Başkanımızın Darıca’ da gerçekleştirdiği çalışmalar görülmeye değer.  Umuyoruz ki daha büyük çalışmalara imza atacak” dedi.

Başkan Başsoy ve beraberindekiler daha sonra Terzibaba Mezarlığı ile Ergan Dağı Kayak Merkezi’ni ziyaret ettiler.