BAŞKAN BAŞSOY’DAN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Engelliler Derneğine Ziyaret

927 görüntülenme - Tarih: 03.12.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle şehrimizde faaliyet gösteren, Erzincan da yaşayan Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Gül Çağlıdil’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Başsoy; “Bütün engelli vatandaşlarımızın kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sağlamak, hepimizin en büyük hedefi olmalıdır. Erzincan Belediyesi olarak bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın ve yakınlarının daha rahat yaşam sürebilmesi ve sosyal hayata daha rahat katılabilmeleri amacıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada tüm engelli vatandaşlarımıza olan desteğimizi artırarak devam ettireceğiz.” dedi.

Erzincan’da Yaşayan Zihinsel Engelliler Derneğini Başkanı Gül Çağlıdil ise engellilere yönelik şehrimizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Başsoy’ teşekkür etti.