MERKEZ ÇARŞISI 3. SOKAK ESNAFINDAN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Merkez Çarşısı 3 Sokak Esnafından Başkan Başsoy’a Ziyaret

865 görüntülenme - Tarih: 01.12.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

Erzincan Belediyesi Merkez Çarşısı 3. Sokakta alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Sokakta gerçekleştirilen bu hizmetlerden dolayı 2 Aralık Çarşamba günü Merkez Çarşısı 3. Sokak esnafı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret  ederek teşekkür etti.

Gerçekleştirilen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan Başsoy “ Bu sokakta alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Son 1,5 yılda üst yapı için harcadığımız para 30 milyon TL’yi aştı. Kent genelinde kaldırımları ve asfaltları yenilerken, sosyal dokulu bazı çalışmalar da yürüttük. Bununla beraber geniş bulvarlar üzerinde kent mobilyaları ile donatılmış, yürüyüş ve bisiklet yolları ile yeşil alanları bünyesinde bulunduran kaldırımlar inşa ettik ” dedi.

Başkan Başsoy, 2017 yılı sonuna kadar kentte üst yapı adına bir problem kalmaması için çalıştıklarını söyledi.